Jag lever...

Hej alla mina underbara bloggläsare!
Som ni säkert har märkt har jag inte varit så aktiv vilket kanske beror på att jag bombat mig själv med instuderingsfrågor, är nämligen fast besluten att vara färdig med alla frågor tills på lördag, för då kommer Marcus *hoppas, hoppas*. Just nu ser det helt okej ut, får se hur den planen egentligen slutar. Har i alla fall varit duktig och gått upp klockan 8 dessa 2 dagar då jag varit ledig, för att plugga. Ena dagen var visserligen för att jag skulle till doktorn men ändå, har aldrig sett mig så effektiv!

Kan även uppdatera er med att jag är fullt frisk, blodtrycket är vad det ska och blodsockret låg perfekt till, så det känns superbra. Har även fått en bekräftelse på att mina fötter är normala och att mitt blodvärde ökat liiite sedan sist, men har precis googlat på det och det sitter precis där det ska! Hela besökt tog mig 40 minuter och 2 stick, ett i fingret och ett i armen, men fick såklart 2 plåster hehe...De va ingen som sa att det är lätt att gå till läkaren men jag lever^^



RIP Lestat-Evert

Ja nu har min kompis Mimi lyckats dränka sitt eget barn Lestat-Evert genom att ge honom för mycket vatten. Stackars flicka, som till och med ville skaffa ett syskon till honom. Nej det är inte lätt när man vill sin köttätande växt för mycket väl. Nu ska Mimi satsa på en garderobsblomma istället!

Mimi, som en glad och lycklig förälder (tyvärr har jag ingen bild på hennes "bebis")



Google 11 år!

Idag för exakt 11 år sedan introducerades sökmotorn google på internet, 1998 för er som inte orkar räkna det i huvudet. Eftersom 11 är mitt turtal så tycker jag att det ska uppmärksammas, även om andra bara anser att 0 och 5 års jubileum är viktiga. Tänk ändå så coolt, idag har google även sitt egna uttryck "googla". Det kunde nog grundarna aldrig ana, när de startade idag, fast för 11 år sedan...




You may think you've grown up...

Igår var jag med Alice och Katti, som jag inte träffat på hur länge som helst. Lagade god mat, tog oss en ganska bra tid att bestämma vad vi ville äta men lyckades enas om kyckling, ris och currysås *mums*. Efter maten krängde vi i oss Kattis otroligt goda kladdkaka och spelade lite kort, lyckades med bedriften att vinna och förlora varannan gång. Senare, efter ett par omgångar skitgubbe till, hjälpte vi Katti med sina läxor, första gången det händer. Dock var det skissuppgifter så det gjorde inte så mycket, möjligtvis för Alice som fick agera modell och ligga i fosterställning. "Detta kommer ta all tid, vi kommer aldrig hinna ta en öl", sa Alice men hör och häpna, vi hann ändå ut till Möllan för en öl (cider). Har nog aldrig känt mig så liten och "flickig" som när Alice och Katti beställde öl och satt på ena sidan bordet och fick ett stort glas och jag därefter beställde en cider och fick ett vad jag kallar det för "barnglas", sittandes på andra sidan bordet. Nej nästa gång drar jag det ur flaskan. Det ser i alla fall lite "coolare" ut^^ Så mycket för att känna sig vuxen...



Min tillflyktsort

Plugg, plugg, plugg, ja det är så min vardag kommer se ut denna veckan, med små inslag av mat, dans, sömn, Marcus, grupparbete m.m. Har varit ganska duktig idag eftersom jag lyckats sitta vid datorn utan att skriva ett enda inlägg eller skriva status på facebook, nej jag har knappt varit där inne idag. Vad jag dock har gjort är att lyssna på musik och pluggat.

Vad jag lärt mig är att studier lätt kan stressa upp en och det är svårt att komma ner i varv, ibland behöver vi något som påminner oss om att ta ett djupt andetag. Ett sådant ställe har jag hittat idag, vilket var sjukt skönt. Bilden är tagen i naturreservatet "Plitvice" i Kroatien av min bror som gjorde en utflykt dit i somras. Vissa kanske anser det konstigt att jag har en tillflyktsort som jag faktiskt aldrig varit på, men så länge det får dig att känna ett inre lugn, vad spelar det då för roll? Önskar ni att ni satt i Thailand och pluggade så gör det, fantasin kan ta oss till oändliga platser, så varför inte utnyttja detta? Här är den i alla fall, platsen som jag numera kommer fly till. Om ni tror att den är photoshoppad så kan ni släppa den tanken eftersom den är tagen med en helt vanlig kamera. Natur kan faktiskt vara helt fantastisk och vacker utan retuschering, det är nog därför så många flyr till naturen, skapat på sina egna villkor, närmre naturell kan vi nog inte komma.



Sjuk shopping

Senast igår sa jag till min älskling att jag inte behöver något och har inte köplust så borde inte gå i stan, får äta upp dessa ord ganska stort idag...




Mötte först upp Nina och sen Frida och Johanna för "lite" shopping idag. Okej så mycket har jag kanske inte köpt, Frida slog mig ganska hårt men det svider ändå liiite i plånboken. Fast samtidigt så kan man få skämma bort sig lite med onödiga accessoarer och varma tröjor är faktiskt ett måste, eller hur? Tror jag bor i förnekelsernas land, ibland, men vadå då? Älskling, se inte ner på mig, shopping är faktiskt lite terapi för ego och själen. Kan gotta mig med att lönen som kom idag täcker mina utgifter =) Här är dagens köp:



OMG vad jag är besviken!

Fick hem min DVD från dansföreställningen Colours som vi hade i början av sommaren. Har verkligen sett fram emot och väntat lääänge på att få se hur dansen ser ut. Om vi säger såhär: dansen var väl helt okej, det var inte den sista de filmade men den funkade okej, jag gjorde inte bort mg men var liite före någon gång (det gör ont att erkänna sina fel och bristen men det är bara at bita ihop och inse) men för övrigt var det bra. Jag är ganska självkritisk så kommer nog alltid att störa mig lite, även om ingen annan än jag och tjejerna vet vem som är vem. Jag ÄR inte dålig, och jag hoppas att ingen tror att jag är en av de tjejerna, som pratar så mycket om dans som om de var skitduktiga och har dansat i flera år som i själva verket är urkassa! Nej nej nej jag kan hålla takten och jag tittar inte på någon annan som gör att jag tappar bort mig. (okej det lät inte bättre de men skit the same).
För att komma till den dåliga biten i en mer sammanfattad form:
  • Dålig filmning
  • Mörkt, man såg inte de dansare som bar svart, de gick liksomin i bakgrunden
  • Zoomning var verkligen inget att hurra för
Förra året var alt mycket bättre. I år kändes filmen som om man filmat en skolrevy och att då hade min pappa hellre kunnat filma det. Sorry den som gjorde filmningen men så är det...allt kan inte vara bra...
Bilden är från dansföreställningen "rötter" 2007

1-0 till mig

Äntligen har jag lyckats få med Kicki att åka buss, woho! Ni kanske inte tycker att det är något stort men för mig är det en riktigt bedrift. Okej, jag hamnade i bråk med busschauffören som blev ursinnig för att jag inte hade något ledsagarkort men vi fick åka med, big deal för 2 hållplatser. Hela bråket gjorde inte det lättare för Kicki som blev lite nervös men sen gick det ann och hennes nervositet försvann. Dock kommenterade hon busschaufförens utfall med "det är därför jag inte åker buss", jag kunde inte sagt det bättre själv. Vad hände med den glade busschauffören?

Blev i alla fall bättre när vi kom hem och jag fick prova på dogcarting (tänk er V75 vagnar fast för hundar). Lite läskigt i början för jag visste inte var Dalia skulle få för sig att springa in men otroligt kul. Kände dock att Dalia motionerade mig istället för tvärtom när Kicki körde. Ni andra måste prova på det, fast ni får nog vänta lite eftersom Kicki är först i Sverige med att ha just en dogcartingvagn, något som är väldigt popis i Australien. Om ni är nyfikna är det bara att googla, mycket nöje =)

Steroidspindel

För nån månad sedan hade jag ett väldigt soft samtal med min kompis Mimi, som till sin stora förskräckelse, eller var det förvåning? Aja, i vilket fall hittade hon en otroligt stor spindel, som hon själv påstod var en anabola-spindel. Jag påstår att jag hittat en ännu värre spindel och jag svär att det måste gå på steroider eller något. Och eftersom min far tycker det är så sjukt kul med sånt som jag tycker är sjukt nasty så har jag såklart foto på det läskiga krypet. Mina damer och herrar, jag presenterar min steroidspindel, USCH!


Morgonplugg

Godmorgon på er allihopa! Tänkte att jag skulle bjuda er på en morgonbild, något som inte händer varje dag (nej jag har inte tagit den idag och det är inte jag som är fotografen). Börjar inte förrän vid 2 idag, såå skönt! Dock så tänkte jag ägna mina timmar till att plugga, innan det är dags att ge sig iväg. Mitt mål är att besvara MINST en fråga, jag vet inget högt mål men jag vet åtminstone att jag kommer uppnå den och att jag bara gör mig själv gla0,d om jag lyckas med fler än jag tänkt. Det är så målen ska tas, lite i taget så blir bedriften större ^^ Have a nice day!

Nyfiken så jag spricker!

Fick ett samtal idag från min dansstudio, som meddelade att min DVD från föreställningen har kommit. Är nästan lite nervös för man vet aldrig vad man hittar. Jag hoppas innerligt att de filmade på sista föreställningen och att jag inte gjorde fel, för det skulle få mig att gå liiite sönder. Dessutom skulle det bli mer pinsamt att visa upp det för Marcus, han är ju trots allt den personen vars åsikter jag bryr mig mest om och tro mig han är svår att övertyga ibland. Tack och lov så behöver jag inte berätta vem som är jag, om han inte frågar förstås. Aja, i vilket fall som helst så får jag vänta tills på torsdag då jag ska hämta DVD:n...håller tummarna på att det är den sista *please*

Som sagt så är det inte lätt att veta vem som var jag.

Så var det ju de där med studieteknik?

En bok, en fråga, 2 (4) timmar och jag har fortfarande inte besvarat frågan! Det enda jag har gjort är att gå igenom boken och letat efter nyckelordet "värdiga och ovärdiga fattiga". Känner mig lite galen och känner en stor samförståelse till min kompis Mimi, som just i denna stund sitter med en hemtenta i socialt arbete. Vet precis vad hon känner just nu.

Det soliga i detta sorgliga att jag inte lyckats besvara en fråga på denna tid är att jag i morgon, när jag sätter mig med frågan igen, vet var jag ska hitta faktan. Jag behöver inte skumma igenom en hel bok för att hitta det. Gud vad jag är dålig på det där med studieteknik. Gymnasiet var en heeelt annan sak, att få bra betyg är den barnlek jämfört med nu. Lugn, lugn än har jag inte gjort tentan så vet ju faktiskt inte om min teknik fungerar eller ej, men har nog valt den trögaste metoden av dem alla. Nej fy på mig, skräpning! I mogon blir det andra bullar!

Koh lipe

Sitter just nu och kollar runt på resor, eftersom jag och Marcus är väldigt sugna på att ta en resa senare i höst/vinter. Har hittat den superfina ön Koh lipe, i Thailand, som verkar helt underbar! Inte så exploaterad och verkligen viiiiita stärnder som inte verkar vara helt packade med folk. Ohh jag har verkligen fått sting på det där med en mysig resa och få upptäcka något nytt med Marcus...nej nu bara längtar jag! Och kanske önskedrömmer lite eftersom man aldrgi vet var vi hamnar, men det går ju verkligen inte att motstå!


Alla har vi varit små fjortisar...tro mig det finns fler bilder...


Jag vill flytta nu!

Fy vad denna dagen bara rent ut sagt suger! Ville verkligen bara stanna kvar hos Marcus, känns som om jag precis kom dit. Har fått tårar att rinna längst kinderna på bussresan hem. Att längta såhär mycket efter någon är verkligen otroligt påfrestande, vill bara flytta ihop med Marcus idag.

Bara längtar, LÄNGTAR tills det blir du och jag och en mysig lägenhet där vi kan laga vår knasiga mat, som vi äter framför tv:n till en bra film, som jag antagligen somnar till. Även om det låter konstigt så längtar jag även till att få tjata lite på dig för att du inte städat ordentligt eller att du tjatar att det är min tur att ta tvätten. Fattar inte varför många par tycker det är så jobbit, är inte det charmen med att bo ihopa?



Tänk så mysigt det skulle vara att få en puss varje morgon!

Svårt att plugga

Nu har jag varit hos min älskling i 2,5 dagar och det har varit alldeles underbart! Den dåliga saken är dock att jag inte kan få ro till att plugga så känner att det var ganska onödigt att dra med alla 5 böcker.
Just nu håller vi på att laga mat, det blir lite thai-ihop-kok så det ska bli så mysigt framför en bra film. Tror maten är klar nu för Marcus stängde precis av fläkten. Ohh jag kommer sakna detta i morgon! Ha en trevligt lördag allihopa =) Kram

Att boka biljett på Sj är som att ha ett förhållande, bra och ibland dåligt

Jag kom hem för ca en timme sedan och gick direkt upp till datorn för att beställa en sista minuten till i morgon. Normalt sett tar det ca 5 minuter att gå in och göra sitt köp, jag sitter fortfarande och håller på. Är helt ofattbart vad segt SJ:s hemsida är idag. Funderar på att ringa och köpa den istället om jag inte få tar på den snart...nu har jag även fått byta webbläsare, får se hur det fungerar, ska inte säga för mycket men jag är förhoppningsfull.
Jadå det lyckades...men höll på att bli galen:P

Designgym

Varje dag tar jag bussen och tåget in till skolan och åker alltid förbi ett gym. Detta är dock inget vanigt gym för det är nämnligen ett designgym. Min fråga är ju då: Vad är skillnaden? Okej jag fattar att det står klart och tydligt DESIGN men ändå, är det verkligen nödvändigt. Ska vi sätta klasskillnader på gymmen nu med? Lite knasigt, ett designgym liksom? Aja, ska inte skriva så mycket om det men ni får gärna dela med er om vad ni tycker...behöver vi designgym och motiverar de oss mer eller är detta bara en onödig "lyx" eller ett trick för att locka kunder?
P.s Det handlar inte om ett snyggt arkitekthus...

Luggen är tillbaka

Hela sommaren har jag slopat luggen pga att det helt enkelt inte går att ha rak lugg när man har lockigt hår, i varmt klimat. Nu kände jag dock att det var dags att klippa till luggen igen, så mamma fick göra en insats idag. Dock är aldrig hår så snyggt de första dagarna när man klippt det, och idag är inget undantag...tror även att mamma råkade klippa lite rakt. Men nej nu ska vi inte klaga på mamma min, hon var snälll som ville klippa luggen på mig. Så här blev det i alla fall...


Sex and the city




Just nu håller den nya Sex and the city filmen på att spelas in. Självklart kommer även denna film präglas av läckra kreationer som får alla oss tjejer att dregla och önska att vi alla var Carrie, eller någon av de andra tjejerna. Tjuvkickade på aftonbladet och hittade lite info om filmen. Bla kommer vi att bjudas på sex and the city á la 80-tal...väntar redan med förtjusning på biopremiären! Kan knappt vänta...vill ni se kippet gå in på http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/sofismode/article5776459.ab




Hopplöst




Det är en jävla tur att man inte vad hur dagen kommer arta sig när man vaknar på morgonen, för annars hade jag somnat om direkt och totalvägrat gå upp, verkligen! Satte mig i vardagsrummet, laddade med levande ljus och utrustade mig lite senare med min favochoklad, för att skapa lite pluggmotivation. Det slutade verkligen underbart!


Tro mig, båda mina föräldrar är underbara men idag är inte rätt dag för det. Har bara lyssnat på min mammas pessimistiska klagomål heeeela dagen. Nu kanske ni tror att jag överdriver men nej jag kan LOVA er att det verkligen pågått konstant med 5-15 minuters intervaller. Min pappa har heller inte varit så oskyldig han heller eftersom han hållt på med sina oförståddbara förklaringar och jävla gnäll om varför maten inte är klar. Men för fan, laga mat själv!

Jag försöker verkligen alltid vara optimistisk och se saker fårn en bra sida men fan vad det är jobbigt ibland. Hur kan man vara glad när man hela tiden blir bestulen på energi, fan kan man aldrig vara tyst liksom...vad är det för fel att låta bli att uttra en tanke eller två. Alla behöver faktiskt inte höra allt hela tiden, jag FATTAR! I get it, bara för att jag tittar i böckerna betyder inte det att jag upptäckt vad som händer runtomkring.

En sådan här dag vill jag verkligen bara, ja vad gör man? Inte ens Marcus kan komma och hämta mig, då lär väl ingen annan göra det heller. Fan ibland är det bara inte kul. Hur ska jag kunna lösa andras konflikter och världsproblem när jag knappt kan lösa denna?? Vad kommer jag att bli för socionom...tänker inte låta någon ta min optismism ifrån mig men ibland är den bara så otroligt svår att behålla...visste nästan att det skulle bli en sådan här dag. För det första så är det helg, för det andra så händer det inget speciellt och för det tredje så är alla hemma, två väldigt stora faktorer som påverkar.

Blir så ledsen av att att jag själv blir så irriterad men vem blir inte det när någon klagar om precis allt, som tex att paketen i affären står med kanten utanför kylen, big deal! Och du frågar mig varför jag är så sur på dig? Ja jag undrar va? Vem orkar? Jag har ockås ett tålamod och bara för att inte jag går runt och skirker hela dagarna eller beter mi som ett barn eller klagar eller går runt och är allmänt pain in the ass så betyder inte det att jag inte påverkas, för det gör jag, sjukt mycket.

Hoppas ni inte läser detta, tror ni skulle gå i sönder. Det värsta är att jag kan inte säga till, för det skulle inte göra någon skillnad. Det skulle bara ses som trots eller något, otacksamhet kanske?? Jag måste bara få uttryck amig lite, för när detta är nerskrivet finns det i alla fall lite rum för optimism eller någon form av glädje....

Emily om att öppna böckerna och jobba med instuderingsfrågorna


Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, nej jag vill verkligen INTE!



Dagen efter...

Vissa dagar känns det som där inte finns något att skriva om och andra (som idag tex) då man inte har jag sådan lust att skriva om allt och alla! För att dra några exempel på saker som jag gärna hade tagit upp är 9/11 som de kallar det i USA men framför allt hela diskussionen om att ta ifrån Semenya guldet eftersom hon är en hemafrodit och därför kan man inte bestämma vilket kön, herregud vilka "världsproblem" vi har! Nej där finns mycket på tapeten just nu. Själv vill jag berätta om min sittning jag hade igår med temat "bad taste" men efetsom jag har lite brottom till en kompis får detta bli ett inlägg i morgon. Tror jag måste döpa om min blogg, eller lägga in mottot "dagen efter bloggen" eller "eftersnack" för jag har upptäckt att jag ofta skriva om vad som hände "igår". Kan se det på den ljusa sidan eftersom jag då prioritera aktiviteten mer än själv upplysningen, och nej jag var inte emot lboggare som gör så jag menar bara att jag verkligen lever de stunder jag har kul. Tänk på det ikväll, att ha just KUL! Det tänker jag ha =) Tjingeling

Två tankeställare

Har två tankeställare till er. Den ena kan uppfattas som ett knasigt senario kanske även lite typiskt mig och det andra som mer allvarligt...

Tanke 1:
Du är i affären i jakt efter en present till in kompis. Efter en lång övervägan har du bestämt dig och går fram till kassan för att betala. Pengarna dras och kassörskan börjar slå in ditt paket. Under tiden du står där och väntar på presenten du just köpt upptäcker du att den ena expitiden pratar med den andre om att det inte räcker. Nyfiken kollar du på vad som händer och upptäcker att pappersbiten hon precis rivit av, och ska slå in ditt paket med, räcker inte runt paketet. Istället för att ta ett nytt papper och spara det andra till något mindre river hon bara av en bit till och "fyller hålet" så att papprena ligger omlott varandra. Frågan är, hur reagerar du? Inte är det så snyggt men samtidigt är det ju bara lite papper. Skulle du säga till och be henne spara det andra men slå in ditt i ett som räcker? Eller skulle du strunta i det det, det är ju framsidan man ger paketet på?
Tanke 2:
För en kort tid sedan dog min mammas arbetskamrat, endast 24 år gammal i tjocktarmscancer. Hon fick sin diagnos när hon var i 20 årsåldern och var innan dess alltid en söt, glad och duktig tjej. Många av oss tänker säkert att sådant händer inte unga människor och lever ofta på i 150 km/h utan att tänka sig för. Jag menar inte att vi alla nu ska springa till doktorn och vara extra försiktigt, så pass att vi glömmer bort att leva. Det jag vill få fram är att vi kanske borde sakta ner lite och faktiskt uppskatta det vi har. Vi har så mycket omkring oss, som vi tar för givet, så som många säkert tog för givet att tjejen inte kunde ha cancer, för att hon var så ung. Vi ska vara förbereda på konsekvenserna men alltid blicka frammåt med hopp. Men uppskatta alltid de du har omkring dig, för vi ska inte räkna med att det är en självklarhet att de är just det.

Sova, litteratur och jazz

God förmiddag för er som varit vakna länge och godmorgon för er som precis slängt bena över sängkanten. Har sovmorgon idag vilket jag verkligen tagit till vara på genom att sova till 9 (nej det är inte tidigt). Hade tänkt att jag faktiskt skulle ta itu med min kurslitteratur idag eller försöka komma lite mer till skott. Känns som om jag är den enda personen som INTE skaffat några böcker än, men jag vet att jag inte är ensam vilket är bara ren tur. Har just lovat mig själv att jag ska vara lite bättre på detta nästa termin, hur nu det ska gå till?

Inte nog med hela mitt kurslitteraturslöfte, idag ska jag dansa  jazz med syster min. Har inte dansat jazz på säkert 1,5 år nu, vilket känns, men det ska bli så otroligt kul att komma igång med det igen. Hoppas på mycket lyriskt, för det är min favorit och det är så vackert med de långa linjerna, oh ja^^ Kolla bara på denna bilden från dansföreställningen rötter som dansstudion no1 hade på Palladium 2007, är det inte vackert?!

Inloggning hit och inloggning dit

I en timme nu har jag hållit på att navigera mig runt bland univeristetets inloggningar och det är inte lätt kan jag säga er. Först kom jag in på en sida och då trodde jag att jag hugget som stucket kommit rätt men neeeeejdå. Inloggningsdomän, användarnamn ja allt finns lite här och var och för att hitta inloggningsuppgifter var jag tvungen att först hitta och logga in på min mejl, blev helt snurrig på det! Nu jag har i alla fall hittat och lite dum känner jag mig eftersom det egentligen inte var så svårt att hitta, om bara jag hade LÄST ordentligt. Nu har jag lärt mig att läsa är A och O, kom ihåg det tjejer och killar! Nu ska jag lämna universitetet vid detta inlägg och göra något som är nyttigt för själen, prata med min älskling. Mår inte insidan bra så speglas det på utsidan, något att tänka på nästa gång du klagar på ditt yttre...tjingeling!

Lisseth och Johan

Igår var jag på mitt 3:e bröllop för detta året, denna gång mellan min bästa kompis syster Lisseth och hennes Johan. Kan verkligen kalla detta år för bröllopsåret med tanke på att jag aldrig tidigare varit på så många bröllop under ett helt år. Maten var underbart god, vilket man alltid kan förvänta sig när Kickis pappa har med ett finger med i spelet. Till förrätt blev det scampi i örter och vitlök *mums* (så gott att jag till och med lyckades smutsa ner min klänning) och till varmrätt blev det heltstekt kalvfilé med gräddkokta kantareller och sensommarens primörer, jag kan lova er att det höjde smaklökarna till skyarna. Slutligen kom efterrätten med rabarber och jordgubbssoppa med vit chokladmousse, ännu en otroligt god rätt. Fick nästan ångest av att lämna desserten för att sjunga en stund, hade turen som inte fått min efterrätt uppäten av någon annan. Var tyvärr för upptagen med att äta varmrätten, så den blev det ingen bild på.


Måste säga att jag är så otroligt stolt över Kicki, hon är verkligen en stor inspirationskälla. Kommer tyvärr inte dela med mig av denna men kan säga så mycket som så att jag är stolt att hon ställde sig där uppe och faktiskt tog sin revansch. Jag är stolt, verkligen! Och tack för att du höll min hand medan jag sjöng, det dämpade nervositeten lite. Det är ganska knasigt att man kan bli så nervös trots att jag sjungit flera gånger innan...men som sagt det är inte varje dag ens kompis syster gifter sig.


My shoes are made for dancing...

Mysigt, skulle precis börja skriva när jag upptäckte en död eller halvdöd spindel i tangentbordet. Är inte sådär förtjust i spindlar men måste ändå säga att jag tycker lite synd om den, vem vill dö i ett tangentbord? Jätterelevant jag vet...idag är det i alla fall första streetlektionen för höstterminen, känner att jag verkligen behöver röra på mig. Har en ny lärare så jag hoppas att hon är lika bra som min gamla, kommer bli svårt att slå honom. Längtar verkligen efter dans till skön musik, är så laddad!


Innan dansen är det dock lite musikträning med Kicki, inför hennes systers bröllop. Dock har Kicki gått och blivit lite osäker på låtarna och tycker att tonarten är för hög. Hoppas att hon tror på sig själv för jag vet att hon kan ta högre toner än så! Förhoppningsvis är det bara nerver, det är ju inte varje dag ens syster ska gifta sig. Bröllopet är på lördag och såklart kommer jag att berätta hur det har gått ocg eventuellt lägga ut en bild eller 2 ^^

Ha det bra =) Tjingeling

Förlåt för den dåliga uppdateringen

Har verkligen haft lite svårt att ta mig till datorn nu i och med mina första dagar som universitetsstuderande. Förhoppningsvis så kommer jag inte tappa min uppdatering (vilket vore synd nu när jag fått liiite fler besökare emellanåt). Är fortfarande lite rädd för vad som komma skall (eftersom jag hört att första året är fruktansvärt) men det ska väl gå bra, förhoppningsvis *ett nervöst skratt*. Men som sagt om jag inte uppdaterat på ett tag så beror det på att jag grävt ner mig i högar av böcker och papper och bara kommer upp för att sova, äta och vara lite allmänt social. But don't you worry! Så länge det finns hopp om sommarlov så går det ann. Nu gäller det dock att man får fina sommrar...tjingeling

RSS 2.0