Ego

Idag har jag varit lite ego, med inspiration a lá Sophie. Nu får ni inte tro att jag bara gått runt hemma och latat mig, samtidig som jag har knäppt lite foton. Tror ni det har ni fel, fel fel! Jag har lagat goda bärplättar eller läfse som de också heter. Sedan har jag börjat på en ny tavla, som jag måste låta torka nu innan jag kan fortsätta. Något mer? Hmm , ja jag har diskat och kört papsen till stan. Vem har sagt att man inte får var alite ego då?
 
 
 







Sveriges värsta bilförare!



När jag hörde att de skulle starta igång med Sveriges värst bilförare tänkte jag "oh nej, inte igen!". Det brukar alltid vara så att de kassa programmen, som går på torsdagar och till dömma av förra säsongen av Sveriges värsta bilförare (då Linda Isaksson var programledare), skulle de inte bli bättre denna gång. Men efter att ha sett det nu ett par gånger måste jag erkänna att det är ganska roligt, och en av de största faktorerna till det lyckade programmet är mannen här ovan, nämnligen Adam Alsing. Hans kommentarer är så klockrena och hans humor är sjukt kul. Kanske lite torr enligt vissa men absolut i min smak. Alla som känner mig vet ju att jag kunde vara drottningen av torr humor. Utan honom kan jag lova att progtammet hade blivit en flopp, med tanke på hur de medverkande är. Men som sagt, nu slår jag ett slag för herr Alsing och det tycker jag att du också ska göra. Se på Sveriges värsta bilförare, om du inte gillar det har du inte alla fall testat (då vet du i alla fall, att du inte är en person som uppskattar torr humor). Det ses i rutan som sagt på torsdagar klockan 8. Se o le =)

Fika, fika, fika

Jobbade med Kicki idag, något som jag inte gjort på väldigt länge. Vi lade även upp lite önskade aktiviteter för kommande månad och för första gången känns det som att vi gjort ett framsteg. Gjorde lite planer över en god fika på björns. Kicki hade kommit dit före mig och hade därför redan beställt. Självklart kunde jag inte motstå att ta en varm choklad, med marshmallow såklart.

Har även insett att när jag vill något blir jag helt uppslukad av det och blir otroligt entusiastisk och energisk. Tror att jag skrämt Kicki med min överskottsenergi. Insåg att om man vill hjälpa någon med något så måste personen själv be om hjälp, speciellt om man blir så engagerad som jag alltid lyckats bli. Men Kicki har varit så snäll och tålmodig, vilket jag uppskattar. Hon tar inte illa upp för att jag blir så engagerad och är så på som jag faktiskt kan vara. Hon förstår att jag bara så gärna vill hjälpa till. Nu har vi i alla fall kommit på saker som vi ska jobba med och så får vi hoppas att våra aktiviteter blir av. Det skulle vara roligt, för det skulle göra detta lilla steg till ett stort framsteg, om man jämnför med förra månadens inaktivitet...

Äntligen Victoria!!

Idag vaknade jag upp och fick höra den glada nyheten på nyheterna. Victoria och hennes Daniel Westling har äntligen fått godkännandet att gifta sig. Noga följt av grundlagen har kungen, tillsammans med regeringen beslutat att godkänna Daniel som en lämplig make till Victoria och därmed deras förlovning. Tack och lov får man väl säga med tanke på att vi "vanliga människor" har väntat i 7 år på att Daniel ska bli officiel pojkvän. Detta speciellt med tanke på att Victoria redan passerat 30 och att Madeleine redan fått godkännande att förlova sig med sin Jonas.  

Vad jag har hört så är svenska kungliga förlovningar väldigt korta och det förväntas att Victoria ska följa sina föräldrars fotspår, som förlovade sig i mars och gifte sig i juni, innan midsommar. Till någras besvikelser kommer bröllopet inte att bli av förrän sommarn 2010. Detta pga av många olika faktorer; några av dessa är att Daniel ska anpassa sig till de kungliga förpliktelserna och att Sverige i sommar blir ordförande i EU, vilket gör att UD kommer ha för lite tid att förbereda sig för utlänska journalister som kommer att bevaka bröllopet. 

Jag säger bara WAY TO GO Daniel som verkligen fått vänta länge på sin Victoria, det kan inte ha varit lätt och jag tyckr det bevisar att du är en man värd sin prinsessa. Till Victoria kan jag bara säga grattis!!



Ni får ursäkta min noja, men jag bara älskar bröllop och kungligheter =)

www.kks.se rädda en katt

Läste precis prinzessins blogg om hemlösa katter och blev nyfiken och gick in på KKS hemsida. Det gör så ont i mig när jag ser alla dessa katter som akut behöver ett nytt hem. Det är katter som farit illa eller som aldrig haft ett riktigt hem. Andra av dem måste få ett nytt hem pga av allergi eller liknande. Hade jag inte redan haft två katter hade jag inte tvekat en sekund att vara stödhem till katterna tills de hittat ett eget hem. Nu i kylan är det extra viktigt att vi får bort de hemlösa katterna från katorna, då många små kattungar riskerar att frysa ihjäl. Eftersom jag nu läst på KKS hemsida att de behövs mest hjälp i skåne men även i blekinge tycker jag att alla ni som är bosatta här ser om ni kan göra en insatts. Har ni någon som älskar katter eller som funderar på att skaffa katt, tipsa dem om KKS (Kattkommande Syd). Där kan de ge flera katter en ny chans i livet. Läste bla om 3 katter som bor under en stenbumling och kartonger, precis berdvid E22. Det mest fruktansvärda är att någon faktiskt dumpat dem där, och att de nu ska överleva snön. Tack och lov finns där en person som ser till att de får mat. Snälla hjälp dem...



Svar till inredningsdödaren nr. 1 :P

En som är inredningsintresserad ska även kunna vara så öppen som möjligt för olika stilar. Jag ser möjligheterna med de fotöljerna, då de är klassisker från sin tid. Det är gammal möter nytt. Tänk en ljus vit lägenhet och så ha en sådan blå fotölj tex stå o en hall eller liknande. Man måste ha dem i deras rätta element. OM man bara ska blanda dessa möbler med annat antikt från 70 talet så hade jag också kräkts.  Jag ser potentialen, det är därför jag gillar dem. En dålig inredare kör bara på samma stil och kan inte variera sig och det är usch i mina ögon. 


Och man kan faktiskt göra det så snyggt om man så önskar. Man behöver inte vara multimiljönär för att ha ett snyggt hem för sig. Det handlar om var man lägger pengar och hur väl man planerar sina inköp. Man får testa sig fram tills man får mönster o färger att passa ihopa. Den perfekta lägenheten kommer efter hand men spar man så har man, och då kan man lägag sina pengar på den extra fina soffan eller den stora exklusiva tavlan. Så tänker jag...end of discussion!

Give it to me!

Jag kan inte släppa tanken på dessa möbler som jag hittade på Thysells för väldigt länge sedan. Den sista fotöljen är bara ren kärlek. Det tråkiga är att dom är ganska dyra och jag har ingenstans att få plats med dem. Spara, spara, spara och kompromissa med pojkvännen så kansek de ligger i min framtida lägenhet...snälla älskling ??



Vit vår

I tidningar överallt pratas det om att våren är här. De skrivs om att vårblommorna nu börjar frodas i rabatterna, samt att det nu blir varmare och inte minst ljusare. Vad jag inte får ihop är att den första hållbara snön precis kommit och lär i all fall stanna ett tag. De senaste dagarna har det varit så mycket som -10 grader när jag åkt till jobbet. Tro mig när jag säger att det känns sarkastiskt att läsa att våren är här, när man måste skrapa rutorna på bilen innan man åker på morgonen. 

Men som metro skriver så har det blivit ljusare och jag hoppas och längtar efter våren. Dock är det skönt att vi fick en ordentlig vinter med kyla och snö, bättre sent än aldrig. Har haft snöbollskrig med både ungarna på dagis och med mina söta syskonbarn. Nu kan jag inte klaga att jag inte tog vara på snön detta året. Skulle jag göra det så skulle det vara att jag inte åkt pulka, för det blir man aldrig för stor för. Bara att hita någon som drar en frivilligt^^






Sj resan fortsätter...

Nej det är inte fel med förseningar så länge de inte är så långa. Det började med en halvtimme som skulle blivit max en försening på 20 minuter, så varför en försening på en timme? Hade behövt 2 chic för den resan...Aja kan in alla fall säga att SJ är generösa eftersom att jag har fått ersättning på hela min resa, det tackar vi för. Vill dock bara påpeka att är man van vid förseningar så är en timmes försening ännu värre när man är förkyld och har separationsångest haha. Det värsta är att jag är sådan miljöfjant, som tycker att tåg är det optimala och att vi alla borde trängas på ett. Bara för att buss är mijlövänligare än bil betyder inte det att vi inte släpper ut avgaser. Med tåg blir koldioxidhalten lika med produktionen av elen, för att driva det. 

Tycker det är så synd att vi inte satsar på magnettåg, som de har i Japan. Då skulle jag kunna vara i Göteborg på en timme, vilket skulle vara toppen. Är så avundsjuk på er som har era pojkvänner så nära, att ni kan få infall och åka och sova över en dag, för att ni känner för det. Därför borde vi satsa på magnettåg, för oss stackars långdistansare. För alla de pengar vi satsar på att ta fast fildelare hade vi kunnat lägga på viktigare saker som det där tåget jag pratar om. Det gynnar ju även infrastrukturen och arbetsmarknaden. Tänk på de ni!

Punktlig my ass! SJ säger jag bara!!

Grattis sj, ni har verkligen lyckats att överträffa er själv med punktligenhet. Åkte från Marcus idag vid 3 och kom till göteborg vid halv 5, där jag väntade en timme innan mitt tåg skulle gå. Tåget skulle avgå från göteborg vid halv 6 men istället så körde tåget från stationen vid kvar i. Enligt tågpersonalen var det fel på ljusen som gav klartecken att köra och därför skulle vi nu ta en annan väg ut från Göteborg. Grejen var den att hela tåget skulle vända och vi stannade 3 gånger till bara för att kunna korsa ett spår. Slutligen var tåget en halvtimme försenat ut från Göteborg! Inte nog med detta stannade vi och stod länge på varje god dam station!

Tack och lov hade jag köpt med mig en chic som tog nån timme att gå igenom noga. Var klar ca halv 8 och tänkte, gud vad tiden gått snabbt, nu är det bara en 45 min kvar. Mitt tåg som skulle varit framme 20:15 kom in på malmö central 21:08. Fattar ni så segt det var! Det värsta är att tåget var 6 min från att ha varit en timme försent, så jag hoppas verkligen att jag får ersättning. Om detta händer igen tänker jag verkligen överväga att åka buss. Den är i all fall framme innan beräknad tid! Något som SJ bara kan drömma om.... jag menar man åker x2000 för att slippa förseningar, som öresundstågen alltid brukar orsaka. Istället åker man på nitlotten och får den värsta förseningen jag varit med om.

Jag är verkligen en god kund som åker tåg för att det är miljövänligt och jag står upp för er när min pojkvän pratar om att buss is the shit! Jag har till och med ett priokort som man får snålt med poäng från, 0,2 per krona för att vara exakt! Borde det då vara så svårt att vara oss trogna pendlare till lags genom att se till att åtminstonde x2000 är i tid?!

Alla hjärtans dag





Kärlekens dag, jag kan nog inte komma på en dag som är så älskad men på samma gång så hatad. De flesta förknippar alla hjärtans dag, som den dag man firar genom att uppvaktade sin älskade. De som inte har någon denna dagen, ja de har nog större anledning att känna ensamhet denna dagen än någon annan dag på året. Vad folk tycks glömma bort är att det handlar om så mycket mer än att bara uppskatta sin respektive. Visst ligger det huvudsakliga i ens partner men alla hjärtans dag handlar även om att visa uppskattning till sina nära och kära, de personer vi håller varmast om hjärtat. Därför vill jag bara önska alla god alla hjärtans dag till min mamma, pappa och till mina älskade syskon. Speciellt min syster Nina, som aldrig lämnar mig vind för våg. Jag älskar er <3 Och pappa var snäll mot mamma, hon förtjänar det  =)

Ni kanske undrar varför jag inte nämner min pojkvän? Honom tänkte jag fira på ett alldeles speciellt sätt, eftersom att han sitter här bredvid mig. Ohh föresten...vänner mina, kolla er mejl^^

Pussar och kramar på er, denna kärleksfulla dag <3



Step up!

Jag har upptäckt att vi har kommit in i en dålig fas. Alla mår på något sätt dåligt och jag ska inte sticka under stolen med att jag självömkar lite för att jag är sjuk just nu. Alla har vi våra problem och på något sätt har vi lyckats att förtränga det, som gör oss glada, genom att bara fokusera på det som är dålig. Om vi har en dålig tanke och sedan efter 2 veckor har den igen, tänker vi oftast "Det var inte så länge sedan jag mådde eller tänkte såhär senast", istället borde vi tänka att vi mått bra och klarat oss 2 veckor utan dessa tankar. Vi lägger så mycket negativ fokus kring en dålig dag pga en dålig tanke när vi kunde fått 2 veckor av positivitet, som bara pumpar oss med livsglädje. Jag vet att det är svårt att se ljuset i en tunnel som i det ögonblicket känns kolsvart men det gäller att hitta den grej, person eller händelse som gör oss glada. Vad mår du bra av? och vad gjorde dig glad från början och höll dig från dina tankar de senaste 2 veckorna?

 Det gäller att hitta sin egen grej, gör något du aldrig vågat, prova på nya saker! Om du blir glad av att dansa sätt på musiken å gögsta volym och skaka rumpan tills du får kramp! Hoppa fallskärm eller prova något nytt i sängen med din partner, kanske något du inte provar än! Jag säger inte att du ska spela in en hel porrfilm bara för att det är något du inte testat, man ska självklart känna sig bekväm. Det jag menar är att du ska få ut något bra av det du gör! Hitta din grej, inspirera dig och fall som en fura i det du gör. Om det nu innebär att du måste dansa sala naken eller tömma hela kylskåpet bara för att hitta din nya matlagningsrätt så gör det! det viktigaste är att ta steget och våga! 

Det jag vill med detta är att inspirera mina vänner eller vem som än må läsa min blogg! För något vecka sedan grät jag för att det kändes som om alla levde sina liv och hittade sin grej utom mig. Vad jag insåg var att jag faktiskt lever mitt liv och att jag inspirerar andra. Jag gör det genom att lyssna och försöka vara där för mina vänner och min underbara pojkvän. Han, dom och min familj är solen i mitt liv. Marcus får mig att le även när jag är om surast, min syster ja hela min familj får mig att tänka rätt och känna samhörighet som ingen annan och mina vänner de får mig att känna stöd och stolthet. Nu vill jag ge tillbak. Jag jag vill att alla ska step up! Hitta din grej och gör det! Låt ingen trycka ner dig och ta inte allt på allvar. Det är okej att vara ledsen bara man kommer ihåg att fokusera på det som gör en glad. Drömmar är till för att drömmas, och som min gamla spansklärare sa en gång: 

"Sikta mot månen, för skulle du missa hamnar du bland stjärnorna"

Glöm aldrig detta och tvivla ej på dig själv...jag tror på dig


Satisfied??




 

Jag måste ...

Jag måste bara få berätta och skryta lite om hur underbar min pojkvän är. Jag är ju som sagt förkyld, vilket jag tror ingen har kunnat undgå. Igår jobbade Marcus hela dagen och kom inte hem förrän vid 22 på kvällen, en väldigt lång väntan för mig. När han väl kom hem hde han tagit med sig mjukglass till mig, "Du sa att det var bra om man är förkyld", sa han. Inte nog med det gick han in i köket och hämtade chokladsåsen, som jag bara älskar. Efter det kollade vi på film samtidigt som han höll om mig, supermysigt. Inte nog med det gjorde han frukost  och te till oss båda i morse. Är han inte underbar? 

Don't say it!

Man ska aldrig säga för mycket. Den läxan har jag verkligen fått lära mig nu i dagarna som gått. Jag sa till min mamma, i fredags, att vi i familjen klarat oss från alla förkylningar. Redan då sa min mamma, säg inte för mycket man kan aldrig vara säker. Dagen efter vaknade jag med halsont, redan då fick jag äta upp mina ord. Förkylningen satte sig i halsen och mamma frågade: har du hosta? nej, sa jag och senare på kvällen började jag hosta mycket. Jag sa även att förkylningen verkar gå över och att den bara satt sig i halsen och inte i näsan tack och lov. Men såklart sa jag lite för mycket och igår kväll, lagom till sängdags började näsan rinna som ett niagarafall. Det var svårt att somna och jag vaknade mitt i natten, dock somnade jag till slut. I morse var min nallebjörn en stor pappersbit och jag har snart tömt en hel rulle tack vare min näsa. Antar att det där men att säger att man inte ska säga för mycket verkligen stämmer ibland. Därför ska jag nu inte uttala mig om hur min fortsatta förklyldning går. Man ska ju som sagt inte ropa hej förrän man är över bäcken....tjing!

12 to 9

Idag är en lite halvseg dag..steg upp och körde Marcus till jobbet. han började vid halv 12 och ska jobba till halv 9 ikväll. Dock kan inte hans mamma inte hämta honom förrän vid 9 så får vänta länge på honom. 12-9, herrejisses! Som tur är har jag tagit med mig the sims 2, så nu kan jag spela och ha en ursäkt för det med heheh. Är nog egentligen en liten nörd, men det är inget vi pratar högt om hahah....kan även skylle på att jag är lite förkyld och får inte röra mig för mycket, men den tror jag ingen går på. Ska även ladda hem lite möbler från stylistsim och pimp-my-sim o lite sådana sidor...fick ju bara med mig det första spelet så har inga expansions till min fasa! Okej så farligt är det kanske inte...

Hörde från familjen där hemma att pappa fått akut diskbrock. Min första tanke, när mamsen sa att han var dösjuk, var att något fruktansvärt hade hänt, men när jag fick reda på vad det var kunde jag inte låta bli att tänka: Så fort man lämnat boet en stund, börjar de hända grejer. Mamma sa att pappa saknar mig, skulle inte förvåna mig om han blev så sjuk och sen så frisk när jag kommer hem. Nej nu är jag taskig, stackars pappi. Får hoppas att det går över snabbt...

Nu har jag bestämt mig för att få igång mitt älskade spel som jag och min kompis Nina är sådana nördar av. Tjingeling!

Mila mässan

Igår vaknade jag med lite bakfylla och en pojkväns hämd för att jag väckt honom 3 på natten. Inte nog med det hade jag ont i halsen, jag som sa senaste dagen innan att vi i familjen hållt oss i från förkyldningar. Gick upp åt frukost och ringde Kicki, bestämde oss för att åka till Mila mässan, som är en lantbruksmässa. Eftersom att jag bestämde mig, för att åka till Marcus efter mässan, fick jag fort hoppa in in duschen, äta frukost och köpa biljett. I all hast var jag även tvungen att packa...

Jag vet att jag var skeptiskt till en lantbruksmässa men måste säga att det var välsigt roligt. Där fanns kor, får, hästar, alpackor och grisar. Vilka söta grisungar ska nu veta! Tog en bild på mobilen som jag lovar ska lägga upp senare. Kan inte påstå att tjurarna var söta, mer läskigt stora. Tänk er en tjur i hagen och dubbla den, där har ni tjurarna som ställdes ut i visningsringen, vilka biffar!! Inte nog med det hängde pungkulorna som stora klockspel och varken jag eller Kicki kunde hålla oss för skratt. Fick även veta att friserhästarna en gång i tiden fanns i flera färger, men att vi höll på att utrota denna art. När "räddningsarbetet" började hade vi bara 3 hingstar kvar och alla var svarta. Pga av detta finns friserhästen idag bara i svart. Såg en show med friserhästar då de berättade lite om dess historia. Efter showen gick vi runt bland alla olika utställade gick jag förbi en kille som jag tyckte att jag kände igen. Om vem passar inte bättre på en lantbruksmässa än Karl Petter från bonde söker fru! Kicki skulle gå fram o fråga om en autograf, men vågade inte riktigt. Dessutom hade ingen av oss en penna...Istället gick vi och provade lantchips och jag kan säga att de var ett av de godaste jag ätit. Köpte med mig en påse med smak av creme fraiche.

Från Mila blev jag avsläppt på centralen där jag tog tåget till Marcus. Eftersom att jag bara sovit 5 timmar den natten började jag känna mig väldigt seg och gnällig. Inte npog med detta hade jag inte ätit så mycket och saknade 3 kronor för att köpa en macka på tåget. På detta skulle jag även ta tåget till Stenungsusnd, ett tåg jag aldrig tagit förr. På detta höll batteriet på telefonen att ta slut. Tack och lov hade jag ett mellanmålskex i väskan och tåget var inte svårt att hitta, mobilens batteri höll sig och Marcus stod där med bilen och väntade på mig. Att slänga mig i hans armar och känna hans värme tog bort hela min oro totallt. Han är verkligen toppen som kan få mig att må bra på 1 sekund. Inte nog med det kokade han pasta till mig och sa åt mig att dricka te för min hals...han är underbar <3

Nu ska jag njuta så mycket det bara går denna veckan, jag hoppas att den inte går för fort....tjingeling!



Hejdå Kay

Min älskade, pain-in-the-ass, kusiniga och sjukt underbara Katti ska åka till London och jobba som au pair i 1,5 år. På tisdag åker hon och det var därför som vi hade utgång i fredags i Kattis ära. Jag var så sjukt trött i fredags, gick upp klockan 7 och jobbade hela dagen på dagiset, fram tills halv 5. Eftersom att vi även skulle fira hennes kommande 20 årsdag va jag tvungen att handla den, samt en alla hjärtanspresent till min älskling. Gick runt och letade som en galning och jag lovar, det blir inte lättare när man inte vet vad man ska köpa. Till slut hittade jag en rolig kokbok: "bara 10 min", tänkte att hon skulle behöva det då hon inte kommer kunna lägga tid på maten när hon passar barnen. Hon fick även en ram där hon kan lägga in en bild på henne och mig. 

Kom hem, åt lite mat och hade sedan en timme på mig att göra mig i ordning. Tack och lov att jag duschade dagen innan annans hade det blivit panik i luckan. När jag väl kom till Katti, en halvtimme försent träffade jag Karna, som jag nu för tiden aldrig ser. Hon hade verkligen klätt upp sig, det var även hennes ben som kammade hem flest busvisslingar för kvällen. Mina fick 0, men jag kan ju inte klandra någon. Sa till Katti och karna att jag påminde om Pochahontas i mina stövlar och leggins. Därefter fick jag heta Pocha hela kvällen...

Jag harde sjukt trevligt först med lite förfest på mascot, sedan på en asiatisk krog (där vi satt i nån gränd, som för övrigt var sjukt kall). Träffade på Lina som bestämde sig att verkligen supa mig under bordet. Hon beställde och jag betalade, kan verkligen säga att hon hade koll på goda shotar *Mums*. Fortsatte kvällen på Breezer...det var inte mycket folk dock pga att Slagt huset, som hade festat till det för sitt sista event innan nerläggningen. Trots bristen på snyggt ögongodis lyckades Karna ändå hitta en danspartner att försvinna bort med.

Kommer verkligen sakna min lilla Kay. Var tvungen att gå vid 3 för att inte missa sista bussen. att stå där och karam henne på dansgolvet var sjukt jobbigt. samtidigt vet jag att hon kommer ha "the time of her life" i London. Jag bara hoppas att hon kommer dela med sig av allt, till lilla mig. Lycka till Kay....älskar dig gumman <3

Fröken Emily

Hela veckan har jag jobbat på dagis och det är så roligt. Känner mig så vuxen och på samma gång så gammal, när barnen kallar mig fröken. Fick även en massa dagar nu framöver att jobba vilket känns ännu roligare. Nu måste jag bara kombinera detta med min resa till Paris. Vill så gärna hälsa på min kompis Alice som pluggar franska där just nu. Har spanat lite på flygbiljett dit och insett att det lönar sig att boka biljetten en månad innan. Sas är inte så billigt som jag förväntade mig. 2000 kr tur och retur är ganska mycket, speciellt för en som inte har en fast inkomst. Hittade dock lite billigare biljetter på Air France, dock står det i euro, så det kanske blir lika dyrt i slutändan. Euron är även den enda valutan som går uppåt på börsen....

Har redan varnat Alice för att jag kommer dra med henne överallt i Paris. Hennes svar på det var: Snälla Emily, inte Eiffeltornet! Men det slipper hon inte...hon gick med på att gå dit ifall vi inte åker upp i det. Ett absolut måste är i alla fall slottet Versaille. Jag fullkomligt älskar slott och deras antika och fullkomligt underbara utsmyckningar, hela arkitekturen, ja allt! Längtar redan men som jag sa. Det gäller att pricka in den mellan mina arbetsdagar...


Lite Versaillenostalgi....




Sova

I natt kunde jag inte somna, släkte lampan vid halv 2 och även om jag försökte så kunde jag inte somna. Låg och tänkte på allt möjligt, allt från vad jag skulle göra till hela kompisgrejer. Efter några vridningar och vändningar spelade jag lite på min mobil. Efter ytterligare en stund och många olika "puffande-av-kudden-situationer" senare, somnade jag. Väcktes dock av pappas bil på morgonen och en halvtimme senare av  min telefon, det var dagiset som frågade om jag ville jobba. Med tanke på hur svårt jag hade att somna var jag förvånansvärt pigg när jag gick upp. Somnade dock när barnen skulle sova middag, en powernap med andra ord, hur skönt som helst. Ikväll tror jag inte att det ska vara några problem att somna, har till och med undvikit soffan pga sovrisken. Vi får väl se om det blir någotn förändring....

I Love To Shop

Idag har jag varit en mycket aktiv shoppare. Jag har verkligen tagit ut mig själv och är alldeles slut efter min runda. Gick upp och gjorde mig snygg. Duschade, sminkade mig och var noga med tandborstningen. Jag tittade på massvis av kläder och det var svårt att bestämma mig. Fick lite ångest, då ett par skor som jag spanat in inte fanns i min skostorlek. Men vad kan man göra åt saken? Får hoppas att de får in fler eller att jag hittar dem i butiken. Ja det är inte lätt att shoppa på hm:s shop online....ha en bra dag! 

RSS 2.0