1 december

I morgon är det 1 december och premiärdagen för julkalendern 2009! Behöver egentligen inte gå upp förrän vid 11 men har bestämt mig för att verkligen inte missa årets julkalender! (kommer säkert göra det men då är det fär att jag verkligen inte kunnat och inte av ren lathet eller glömska). Tänkte gå upp vid 7 i morgon och fixa en mysig julfrukost, kanske tända lite ljus och titta....ohh det kommr bli sååå mysigt^^

Missa inte det!


Jodå man kan ha kul på bussen!


Vilken bra helg!

Denna helgen har verkligen varit toppen! I fredags hade jag opponering och jag trodde verkligen att jag skulle bli grillad. Istället gick det faktiskt ganska bra och det var inte mycket jag behövde ändra. Dessutom berättade Johanna att hon slutat att röka, woho! Jag är stolt! Nu hoppas jag bara att hon lyckas sluta helt.

Igår var vi hos Nina, som fyllde 20 år, grattis gumman. Ni anar inte vilket projekt det var att ta sig till henne. Alice och jag skulle ta bussen vid 7, men den dök aldrig upp, inte heller de resterande 3 bussarna. När klockan var kvart i 8, kom bussen, som dessutom var sönder så efter en bit fick vi alla byta buss. Den nya bussen var inte bättre eftersom den fick motorstopp säkert 5 gånger! "Alice vi kommer aldrig komma till Nina", sa jag. Efter en och en halv timme kom vi i alla fall fram. Under kvällen spelade vi lips, kort och twister. Jag, Johan, Ola och Daniel hittade även på en roligare version av twister, sitt-twister. Om du tycker vanliga twister är jobbigt så ska du testa vår version.

Nej helgen har verkligen varit bra! Idag är det dessutom första advent och hela stan har varit full med julmys^^ Tänk er en massa upplysta träd, varm choklad och en massa glada barn som åker skridskor på torget. Längtar verkligen till julen^^ Nästa helg ska jag och Ola försöka oss på att baka lussebullar, vi får se hur det går med tanke på att ingen av oss vet hur man gör. Aja, vi båda hoppas på att föräldrar fortfarande äter dem trots att de inte gillar dem. Trots att vi inte är små längre...

Rekord!

Vill passa på att tacka alla er som följer och läser min blogg, idag slog jag rekord! Ett litet steg i den bloggande sfären men ett stort steg för lilla mig, så tack!

Vad jag saknar dig...min Marcus <3

Idag åkte marcus hem...en mer tom känsla får man leta efter...det är tyst, tomt och jag fryser för att sängen är kall...och att inte få prata med honom ikväll känns riktigt dåligt! Det är helt sjukt, kärleken är sjuk...man blir helt galen av den. Marcus är min stora kärlek! Han kan få mig att sakna honom även om han är i samma rum...han gör mig varm, får mig att le och driver mig till vansinne ibland, men det är då jag älskar honom som mest...ingen kan säga att det inte är kärlek!!!

En helt sjukt kul fest!

Sorry för den usla uppdateringen, men som sagt, den som väntar på något gott...ja ni vet^^ Har haft en helt underbar vecka men en sjukt lyckad 20-årsfest, som sagt 20 ska firas stort! Här kommer lite bilder på festen, föresten så lyckades jag aldrig kora en vinnare, så ni får gärna rösta vem ni tyckte var bäst =)

Här har ni de olika utklädnaderna, jag kommer precis från...:

Semester i Thailand, stranden (jag)
Patriks garderob (Nina)
Mina drömmar, där jag är kung (Ola)
Tomteverkstade (Marcus)
Capoeiraträning (Johan)
En spelning ( Robin, Kevin, Kristina)
Sängen (Johanna, Frida och Karolina)
Träningen (kristina)
Fotbollen (Tony)
Savannen (challe)
Flygning, som flygvärdinna (Andrea)
Nerdconvention (Alice)
ett bitöverfall från en vampyr (Katti)






Fest ikväll

Ikväll smäller det, då är det dags för min "jag kommer precis från..." - 20 årsfest! Är verkligen spänd på vad alla klätt ut sig till, vet aldrig vad man får. Jag har en bra i alla fall, om jag nu hittar all rekvisita som jag ska ha ^^ Aja, nu ska jag till systemet och köpa pris till den bäst utklädde, vi får se vem det blir :P

Julen

Efter att ha plågat mig själv med mitt arbete i flera dagar kan jag äntligen njuta av lite frihet. Satt igår halv tolv och skrev ut mitt arbete. Skulle skriva ut 6 stycken kopior men fick bara ut 4 innan bläcket tog slut. Glömde jag nämna att min skrivare även fick en knäpp och skrev ut två sidor på ett blad, samt att någon sida blev något förskjuten? Aja skit the same, nu är det över tack och lov, alla nöjda och glada!

Idag var jag och Kicki på Vellingeblomman och tittade på tomtebyn och de nya åsnefölen. Sååå söta dom är, typiskt att man inte fick klappa. Mer tydligt kan det ju inte bli när en liten flicka med en nalle säger det till mig! Fick i alla fall en stor försmak av julen, det kan jag säga. Tror Kicki fick det med, vi båda höll ju på att svimma över alla vackra, glittrande, ting och fula tomtar. Vi båda konstaterade att trädgårdstomtar är ett big no no! Med det konstaterat kan julen komma med lite andrum för julklappshandling! Ohh och julbaksmys med julmusik!!!

Nu är det bara 4 och 5 dagar kvar...

Phuuu vad skönt, har precis skrivit klart min uppsats, så väntar bara på att syrran ska såga den eller *hoppas, hoppas,hoppas* tycka den är super. Vet inte hur mpnga gånger jag plågat henne med mina arbeten, vänta bara tills jag kommer med C-uppsatser!!!

På lördag smäller det för min "jag kommer precis från..." fest, eftersom jag fyllt 20! Alltså bara 5 dagar kvar tills dess. Måste börja fixa  min kostym nu känner jag, va inte oroliga, jag har världens bästa idé^^ På fredag kommer Marcus också, ohhh vad jag saknar honom, ska ge honom en bamsekram när han kommer fram!

Nej nu gott folk, måste jag till apoteket och fixa kattens medicin. För er som inte vet är min katt allergisk mot sig själv, sjukt konstigt men tydligen ganska vanligt. Vet en som är glad om apoteket är stängt i alla fall, just det fröken här nedan...kram på er!

 


Jag fick en dator!!

Ursäkta för den jättedåliga uppdateringen allihopa, så är det väl när man pluggar^^ Tänkte passa på att berätta vad jag fick i födelsedagspresent, tyvärr har jag inte lagt in bilderna från min födelsedag än, men jag tror ni överlever...

Förutom pengar, som jag önskade mig, fick jag presentkort på kläder, så här ska det verkligen shoppas loss! Sedan fick jag presentkort på Ikea och ett stafli, så nu slipper jag måla på köksgolvet. Men den bästa presenten av alla är den jag sitter och skriver med nu, nämnligen en laptop =) Den är superfin min packardbell easynote^^

Alla mina vänner

För det första vill jag tacka alla mina vänner som inte glömde bort mig på min födelsedag trots att ni har all rätt att göra det. Har inte varit den mest "aktiva" kompisen och jag vet att jag är dålig på att höra av mig, men samidigt har jag verkligen har haft mycket att göra. Ena sidan av mig tänker att jag borde skylla mig själv och jag vet att jag är dålig på att höra av mig, men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka, men varför ringer ingen mig? Bara för att jag inte sitter på facebook så skadar det väl inte att höra om jag lever och ringa och anklaga mig för att vara en dålig ringare??? Handlar det om att vi idag är för bekväma? Eller kanske att vi tar vår vänskap för givet? Och kanske är vi alla lite ego och tänker att det inte är vårt ansvar att ringa? Hmm Det tål att tänkas på...men jag vet att jag är dålig på det själv så tänker inte anklaga någon, man kan inte förvänta sig att alla ska göra något för mig om inte jag gör det för dem...

Jag tror jag tappar mig själv lite...sorry guys men jag tror kanske att det är när jag upptäcker att jag är ouppdaterad som jag upptäcker att jag faktiskt inte har någon koll på vad som händer med mina vänner. Det blir som ett utanförperspektiv där jag ser in i huset där alla mina vänner umgås med varandra, jag känner mig bortglömt. Bli inte arga och för guds skull känn ingen skuld, det är ju trots att jag som int engagerat mig. Men det är nog inte för att jag inte vill, utan för att jag inte tänker på det, så förlåt...jag ska försöka ringa! skrik på mig om jag inte gjort det, och snälla, inte på facebook!


20 år idag!

Idag fyller jag 20 år! Hipp hurra till mig!
Lovade även att jag skulle lägga ut en önskalista, blir verkligen i sista minuten, but here it goes:
  • Pengar
  • Presentkort
  • Singstar Disney
  • Stafli

10-22

Ni anar inte vilken vecka jag har haft. Har varit på studiebesök och fick lägga upp tider för veckan. I snitt går jag 8 timmar varje dag och det finns verkligen inte mycket att göra. Det är inte så att jag inte är tacksam och jag förstår verkligen att de inte kan ge mig något att göra, det är svårt att ha någon om man själv har mycket att göra. Grejen är den att jag orkar inte gå och observera i 8 timmar!!!   Igår var jag där mellan 10-22 och ja visserligen slutade jag tidigt idag, men det finns ju ändå inget att göra på dagen. Det mesta går ut på att vara i huset, jag hänger ju aldrig med någonstans. Varför måste jag då vara där hela dagen i morgon? Jag hade lika väl kunnat komma vid 2 och åka hem vid 5-6 tiden!

Måste ta ut detta här, för jag känner att jag kan inte göra det någon annanstans. Det är inte lätt för dem heller, ska vara tacksam att de ville ta emot mig mitt i allt kaos. Är ganska tyken eftersom Johanna går mellan 9-12 om dagarna, har nog redan observerat dubbelt nå mycket om inte mer. Aja nu är det bara en dag kvar, jag ska minsan överleva detta och ni kan TRO vad jag ska fjäska i min uppsats!!!

Frågeställning

Det står helt still i huvudet, måste hitta en frågeställning till min uppsats nu medan jag fortfarande är ute på studiebesök, men det går inte. Var, när, hur?? Tror jag är lite lat också, jag orkar inte riktig tänka när jag kommer hem, jag vill bara vara med Marcus då...får ju passa på denna veckan =) I morgon ska jag bli lite mer aktiv (hoppas jag)

Halloween

Jag har en glad nyhet till er alla. JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA!!! Detta firades med halloween fest på skolan och sedan halloween middag och halloween fest dagen därpå. Måste säga att fest nr 2 var lite mer läskig om man tittat rent dekorativt :P Kan kanske inte påstå att jag var speciellt läskig, då jag har Lady Gaga inspirerad ena dagen och hippie andra dagen, dock slog min syster på stort. Hon kom och mötte upp mig på gatan iförd ett "nattlinne" och stripit hår, ni kan ju tänka er att jag funderade på om någon rymt från psyket! Hur läskig var din halloween?
Halloweenfest 1
Halloweenfest 2

RSS 2.0