Party?

MIn kompis har fragat mig om jag inte kan skriva med vanliga bokstavar som i sverige...du vet man kan ju andra pa tangentbordet...jag skulle garna vilja gora det men jag vagar inte det eftersom jag sitter pa ett internetcafe och har bara 30 min pa mig att gora det jag ska...Har inte lust att bli gisslan har for att ha andrat ett tangentbord haha....

Kan saga att det varit lite segt har och dagarna gatt snabbt. Igar blev det dock lite mer livat da alla kusiner dansade pa ett utestalle, och det var bara vi som dansade. Resten glodde pa oss som om vi var apor pa zoo :P I morgon ar det i alla fall fest sa ser farn emot det..


puss puss


kroatien

Hej mina lasare. Kroatien ar superskont! Solar och badar saklart varje dag, saklart hehe. Kan inte skriva mycket mer an att resan varit bra men otroligt galen..och aven lite sjuk pa sina satt. Mer an sa tanker jag inte beratta hehe...ha det sa bra allihopa =) Puss och kram // Emily

Hej alla kompisar!

Hej mina friends, skriver till er genom min blogg och hoppas att ni laser den. Var ju sa smart att mitt losenord til facebook bara fungerar pa ett svenska tangentbord, nagat som bara jag skulle kunna gora. Tror min kompis NIna tanker, aaa sa typiskt Emy och Alice sitter nog och skrattar at mig....Men men det ar sant som hander!

Ar i alla fall o slovenien nu men ska vidare till kroatien i morgon sa det vantar en 5 timars resa i morgon i minst 30 graders varme, men det ar harligt! Hoppas ni har det bra dar hemma. Tror inte ni saknar mig precis eftersom jag vet att Ola just i detta nu sakert sitter med en ol i handen och sjunger med till torgny Melins med sina trelleborgare. Ola det ar bara ett konstaterande, inte en diss...

Hor av mig senare, nar var och hur det var jag inte. Men ni ar alla (kompisar som okanda) valkomna att lasa, om ni nu inte dor av somn...

Ha det sa bra =) Manga kramar fran mig har nere!

// Emily

På semester...

Hej alla mina söta bloggläsare! Nu är det bara några timmar kvar tills båten går, usch hatar nattbåten, men det ska nog gå bra. Har packat klart min väska med kläder och handdukar, tror snart att den sprängs och då har jag inte fått i mina 4 skor och lite toalettartiklar. Får väl erkänna att jag är den som lyckats packa mest kläder av oss alla i år och kommer säkert bara använda hälften, bra jobbat Emily! Kommer inte kunna uppdatera när jag är där nere, men har ni tur kommer det ett litet inlägg från något sunkigt internetkafé. Annars hoppas jag att ni hittar tillbaka senare när jag kommer hem igen. Då blir det mycket bilder och gott gott^^ Ha det så bra så länge och passa på att njuta av de fina dagar vi får. Tjingeling på er alla!

// Emily

Flumm

Hejsan allihopa! Snart smäller det, i morgon kväll åker sätter vi oss i bilen eller (ja båten först) och beger oss ut på en 2 dagars bilresa till kroatien! Ska tydligen bli otroligt varmt nu i veckan så det är väl tur att vi har en bil med fungerande AC, så det inte bli som sist då den bara ville fungera när det var kallt ute. Har hållt på hela dagen och fixat och donat men ändå är jag inte klar, har inte ens börjat packa. Något säger mig dock att jag kommer få pressa allt ner i resväskan, med tanke på att man oftast har en ovana att packa ner hela garderoben. 

Nej men nu ska jag lägga mig, somnar nog snart och behöver ta igen lite timmar för igår. Var på fest hemma hos Ola och sen blev det sent i säng vilket inte var så lyckat med tanke på att jag hade en tid hos vetrinären på morgonen, men det var det värt...här kommer lite bilder från igår, bara en massa flumm...


Now were on!

Nu har jag äntligen fixat in bilderna från min kamera i datorn. Kom hem från Marcus igår och stack från bussterminalen direkt till min "kusins" bröllop i princip. Passade mina gudföräldrars barnbarn och åkte sedan för att hämta upp Alice. Satt och kollade på tv och såklart somnade jag på soffan, men jag lovar att jag sa till Alice att jag defenitivt skulle somna denna gången. Lite synd dock att jag somnade eftersom att det var the Mexican på tv igår, en film i really like, Julia Roberts är bara så sjukt bra! 

Nej, eftersom jag nu har en egen kamera är det inte mer än rätt att jag faktiskt utnyttjat det som gör bloggar mer "intressanta". Lite bilder från när jag var hos min Marcus <3 Hoppas ni gillar min nya kamera lika mycket, som jag tjingeling!



Woho äntligen!

Nu snart ska vi äntlige se knowing, tack o lov...hoppas nu den lever upp till mina förväntningar annars är det kasst. Har laddat upp med chipsen, som jag ätit på hela dagen och ska plocka fram resten av melonen som ligger i kylskåpet och goar sig. Måste bara aktivera min älskade pojkvän, får väl hota med att jag äter upp hans toffé om han inte kommer. Fast egentligen tycker jag inte alls om den och det vat han med. Får väl se hur det går...

Knowing

I flera dagar nu, har jag försökt få min pojkvän till att se filmen Knowing. Såg trailern på youtube och nu är jag helt fast besluten om att se den. Ingen typiskt tjejfilm om ni tror det utan en riktig cliffhanger med Nicolas Cage i huvudrollen. Säg vad ni vill men de flesta av de roller Nicolas Cage spelar, gör han riktigt bra! Sen att han kanske inte är den typiska hollywoodhunken det är en annan sak. 

Filmen handlar om en klass som får i uppdrag att rita vad de tror kommer att hända i framtiden. Alla teckningar läggs i en kapsel under skolan. 50 år senare öppnas kapseln av en läraren John, vars son tar hem en av teckningar full att nummer. Pojken själv tror att den innehåller viktig information och John tittar närmare på pappret. Efter nog analysering upptäcker han att teckningen innehåller siffror från alla olyckor och naturkatastrofer de senaste 50 åren. Vad han mer upptäckt är att 81 personers liv står i fara om bara en dag. Ska han lyckats förhindra det och vad händer när siffrorna tar slut?

Nå vad tyckte ni, spännade va? Om ni fortfarande inte är övertygade kan ni se dessa trailern här i 2 olika versioner.


Förstår ni varför jag komemr at fortsätta tjata? ha de fint, tjingeling

Dessa män!

Vad är det med män och kläder? Vad jag vet finns det bara 2 typer av killar när det kommer till mode: de medvetna och shoppinghatarna. 

De metvetna handlar kläder till olika tillfällen så som fest, hemma, sport osv. De tycker inte att det är något fel med fler än 3 par skor i garderoben och matchar gärna. Att gå ut och köpa en svart slips "för att det är så snyggt till en vit skjorta" är inga problem för de medvetna. De handlar när de känner för det eller för att de av en ren händelse råkade befinna sig i stan. Vilken butik spelar inte så stor roll så länge det man hittat är ett riktigt kap. Skulle det till förmodan vara för dyrt lägger de möjligtvis tillbaka det men kommer senare tillbaka "för att plagget är värt det".

Shoppinghatarna är de som planerar sina inköp och åker helst till staden bara för att de absolut behöver det. För de behöver man inte mer än max 3 par skor: sportskorna, vinterskorna och fritidsskornna, som de oftast brukar använda (och inbland ersätter de vinterskorna helt). Att stå länge i en affär och glo är bara slöseri med tid och ser de inget de gillar så springer de gärna ut ur affären om de kan. Att köpa en t-shirt eller ett par extra jeans går absolut inte, "för dem pengarna kan man ha annat till", speciellt om kostnaden för t-shirten överstiger 200 kr. Shoppninghatarna skulle inte lägga ut mer än vad de just behöver. Har man t-shirtar hemma är det onödigt att köpa en till. 

Dock brukar en shoppinghatare oftast åka fler gånger till stan för att hitta skorna de ska ha de kommande 2 åren än för den medvetne. När den medvetne ser vad han vill ha ser han till att köpa det. För en shoppinghatare ska det gärna komma från en speciel affär, annars ogillar de att engagera sitt "tittande på skor".

Så hur kommer det sig att shoppinghataren alltid lyckats komma till affären fler gånger för samma syfte som den medvetne? Ja dessa män! Ni är helt omöjliga hela högen! Men som sagt, min åsikt ingen annans. Men tänk lite på det, visst finns det en massa mellanting men över lag är det ju precis såhär...det var allt för idag.

Kastad i sjön

Efter att ha vaknat sent och fått i sig en ännu senare frukost ringde min älskade pojkvän och sa att han var påväg hem. När han kom hem satte vi på oss badkläder och stack ner till sjön som ligger precis i närheten av hans hem. För att vara molnigt och en sjö var det ändå en del människor. När jag skulle känna på vattnet (med kläderna på för att bestämma om jag skulle i eller ej) tror ni inte min pojkvän, som egentligen är en riktig badkruka springer rakt ut och fäller mig så hela jag, med mina kläder på blir alldseles dyngsura. Efter det var det ju bara att fortsätta bada men kan inte påstå att mina kläder luktar blommor. Aja han fick minsann också känna lite på vattnet inte för att han stannade kvar när han puttat i mig men ändå. Hämden är ljuv säger jag bara....



Och jag vet att jag är dålig på att ta foto eller lägga upp men det ska bli ändring på det! Hoppas jag åtminstonde =) Tjingeling

Som en Duracellkanin?


Herregud vad klockan är mycket. Visserligen la jag mig inte så 
jättetidigt men att sova till halv 12 som klockan var när jag vaknade är lite för mycket för mig. 


Det värsta är att min kära älskling, som steg upp vid 6-tiden för att jobba, kommer vara helt knockad ikväll, medan jag kommer vara som en duracellkanin! Vad ska man nu göra åt detta? Det hjälper nog inte att sitta vid datorn, som är min plan för idag...kanske borde städa Marcus rum ändå, för min egna skull. Då kanske energin försvinner lite, eller?

                                  Vi får väl helt enkelt se..får försöka få i mig lite frukost nu. Ha en skön dag, tjingeling










Samsung ST50

När min pappa fyllde 60 fick han en kamera i födelsedag. Den har ju verkligen funkat bra och gett oss många fina bilder men nu börjar batteriet bli slitet och jag har länge funderat på att köpa en ny. Igår tog jag dock tag i saken och det resulterade i en samsung ST50 silver. Har haft sån beslutsångest och valt mellan en massa olika bla samsungen. Men igår bestämde jag mig för att köpa den då den andra jag tittade på var slut och inte lika bra. Har dock inte öppnat och testat den än men det kommer. Så här ser den i all fall ut för er som undrar...ha en superskön dag! 


Så var filmen!

Yes, då har man varit och provat 3D på bio, som då ska vara det nya sättet att "fånga" biopublik med. För att vara helt ärlig så imponerade det mig inte så jättemycket. Visst var det häfttigt men det var verkligen ingen "Wow" känsla. Såg ju Ice Age 3 och min pojkvän som provat 3D innan sa att det inte var så bra denna gången. Får lita på hans ord och kanske ge 3D en chans till. Det var dock ganska coolt att få ett helt annat djup i filmen men det var lite jobbigt när de sprang. Upplevde att filmen/karaktären blev lite suddig, inte som på vanlig film. 


För övrigt kan jag säga att Ace age 3 still haven't lost it. Den är minst lika rolig som de förra speciellt nu när Sid blivit "single mom" med 3 dinosauriebarn och den lilla varelsen, som jagar ekollonet, får känna på kärlekens hårda bud, vem har sagt att det skulle vara lätt? Aja gå och se filmen eller hyr den när den kommit ut, du kommer garanterat att skratta. Tjing tjing =)



Ice Age 3


Idag ska jag och Marcus på bio och se Ice Age 3 i 3D. Har inte testat det än så ska verkligen bli spännande hur det är. I och med att det är en disneyfilm så är det nog inte så illa att man hoppar till för at något kommer fram plötsligt. Något säger mig att alla skräckfilmer kommer att vara i 3D i framtiden. Åtminstonde på bio så att det lockar fler skräckälskande människor. Nej nu får jag börja göra mig klar så ska säga som jag numera brukar säga på bloggen och nu mest för att störa Nina lite extra :P Tjingeling!



Voilá!

Såja! Känner mig rätt nöjd förutom en liten detalj som stör mig är att länkarna bredvid datumen är fortfarande svarta. Så om någon vet hur man ändrar detta får ni gärna säga till. Antar att jag snart kommer att knäcka den nöten med men tills dess är det fritt fram att tipsa, var inte blyga! 

Nej nu ska jag lämna detta för idag och ge mig hän det en annan dag. Ska testa på the sims 3 lite. Har redan tjuvkikat och gjort en tjej (så fula alla gubbar är) men nu ska jag testa på riktigt. Gillar the sims 2 så får se vad the sims 3 kan göra för att imponera. Om ni undrar så är jag lite av en nörd, som andra spelar warcraft fast med flera dagars uppehåll och minst 8 timmars sömn, så så illa är det inte, jag lovar^^ Tjingeling!

Äntligen lite nytt

Hej alla mina älskade bloggläsare! Som ni ser så har bloggen fått en ny "outfit". Den blev väldigt rosa men det var tänkt att gå i en lila ton. Håller fortfarande på med den i skrivande stund så ha lite tålamod, för det är inte så enkelt för en icke-så-duktig-bloggare-på-bloggdesign, att fixa allt på en gång. Nu känns det mycket fräshare även om sidan är väldigt basic. Något säger mig att min pojkvän snart kommer att lägga vantarna på designen, får se hur det slutar...tjingeling!

Robert Pattinson

Har precis upptäckt Robert Pattinsons underbara röst. Har ju vetat hela tiden att han kan sjunga, men jag föerställde mig verkligen inte att den var så jordnära och mysigt. Får se om jag får tag på hans låtar för de är verkligen mysiga. Han påminner lite om Amos Lee, som har en röst av guld. Om ni inte hört honom innan gå in på youtube och lyssna. Ni lär inte bli besvikna om ni gillar en ensam gitarr och en mysig röst.

Passar på att även lägga upp en bild på sveriges gullegris. Han är ju bara för otroligt snygg! Tjingeling!


Tidig "semester"

Åkte till Marcus igår efter jobbet, så otroligt underbart att kunna krama honom igen, speciellt innan jag åker till kroatien om ca 1 vecka. Allt känns så bra just nu, åtminstonde idag. Har precis jobbat 3  underbara och roliga, men även energikrävande veckor och nu för första gången på länge känner jag att jag förtjänar att vara ledig. Inte nog med att jag tjänat lite pengar och åkt upp till min pojkvän, jag har även fått en hint om var framtiden ska föra mig. Jo, det känns verkligen som om jag är på en underbar semester redan (även om jag kanske inte har riktig semester från ett fast jobb). Behöver verkligen lite återupphämtning från all dramatik hemma. Vi alla behöver komma bort lite då och då, det gäller bara att hitta sin fristad. Min är precis här, hos Marcus....tjingeling!

JAG ska bli...

SOCIONOM! Gick precis in för att se om mitt antagningsbesked hade kommit och fick precis den glädjande nyheten att jag KOMMIT IN! Så nu ska lilla Emily bli en stor flicka och plugga på det STORA universitetet i Lund. Som grädde på moset kom min kjompis Nina också in i Lund, så nu ska vi bli busskompisar som när vi gick i grundskolan. NU känns livet BRA!

Har under skrivande stund diskuterat hela antagingsstohejet med Nina och tänkte del amed mig av det (även om det är långt). Det skapar bara en bättre inlevelse kring det hela...Tjingeling <3

Du har precis skickat en vibb.
  
Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:30):
NINA NINA

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:30):
hej? xD

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:30):
!!!

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:30):
vad?

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:30):
Har du kollat på studera?

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:30):
antagningsbeskedet har kommit  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:30):
jagIDAH?!

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:30):
ghaah!

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:30):
omgad,omgad,omgad!

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:31):
woooo

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:31):
du måste kolla  

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:31):
det är så spännande

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:31):
jag kom in föresten  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:31):
å¨hh nej!

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:31):
jag vågar inte! XD

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:31):
JO
Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:31):
du MÅSTE!

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:31):
 
Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:31):
okej.. okej.. jag kollar

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:31):
woooo  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:31):
*håller för ögonen*

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:31):
sitter på hel spänn 

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:32):
fjärilar, fjärilar, fjärilar

 
Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:32):
oj!!!

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:32):
jag är inte antagen till socionom..

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:32):
va?

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:32):
nej, men jag är inte struken heller

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:32):
oj

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:32):
men 

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:32):
reserv??  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:33):
det står "red 487"

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:33):
sen "ant i UG- 98"

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:33):
res*

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:33):
det måste vara reserv

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:33):
aa ug stod det på min med

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:33):
men red

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:33):
UG e urvalsgruppen-..

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:33):
aaa

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:33):
alltså res* måste vara reserv

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:33):
va dwe betyg eller jögskole?

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:33):
prov

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:33):
tror inte jag kommer in på det.. xD

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:33):
alltså, jag gjorde ju inte högsokleprovet..

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
aha

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:34):
och GRATTIS!

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
men då är det betyg

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
men står det inget mer

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
på de andra då?

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:34):
kom in på andravalet!  

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
tack föresten  

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
woho

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:34):
kandidatprogram i genusvetenskap!

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:34):
så jag blev struket från resten xD

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
Nina the sexolog  
 
Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:34):
DET HANDLAR I*NTE OM SEX!! xD

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:34):
gaah

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
men då kan du svar apå båda

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
nej I know

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
men det är en grund till att bli det 

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:34):
haha

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:35):
bara låter som det xD

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:35):
tänkte precis slänga ur mig något snuskigt men det gillar nog bara patrik men inte dina öron hahah

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:35):
hahahha

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:35):
hmm, ska jag ringa mamma?

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:35):
ja

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:35):
gör det  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:36):
iii

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:36):
Emy.. du...

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:36):
VI SKA TILL LUND!!!  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:37):
du sökte väl lund först?

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:37):
yes

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:37):
bra

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:37):
ååh! vad nervöst!

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:37):
Woho!

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:38):
Nina

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:38):
du och jag kommer att bli...

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:38):
men jag LÄR ju inte komma in på socionom,, såå, kan lika gärna börja köpa kursböcker? xD

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:38):
BUSSKOMPISAR PÅ NYTT!!!  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:38):
om vi börjar sammtidigt 

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:38):
eller tåg  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:38):
Vi kan ju hoppas!

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:38):
jaja

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:38):
OMGAD; OMGAD; OMDAG!! VI SKA PLUGGA!!

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:38):
 
Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:38):
men uppropet är ju samma dag 

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:38):
hahah

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:38):
jag är så lycklig  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:38):
jag är så nervös!

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:39):
jag är bara glad  

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:39):
fast kommer få ont i magen den dagen jag ska dit haha

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:39):
haha, samma här xD
Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:41):
Nu kan hanne bli stolta över oss hahah  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:41):
haha, precis

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:42):
wiieeeee   

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:42):
omgad! Så nervöst! och spännande!

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:42):
shit! Vi ska börja på universitetet!!!

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:42):
I know  

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:42):
SÅ spännande

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:42):
Gaaha jag kommer dö i tentor  

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:43):
hahah,jaa, jag är nog den av oss som kommer få göra omtentor xD
Shit, jag kommer bli SÅ jobbig att argumentera mot om jämställdhet xD

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:43):
haha säg inte så...maybe I've lost mu tuch  

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:43):
påmin mig om att aldrig göra det 

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:44):
aldrig göra vad? xD

Nina | spelar assassins creed, kommer få bra drömmar av detta säger (20:44):
en mjoo, du skulle nog hålla med mig  det är killarna som får det jobbigt! 

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:45):
ha en diskussion  

Emmapemma * Emiii.blogg.se * Jag vill bara vara Emily säger (20:45):
jo jag tror det med :P

 


Dags för nya knep!

Jag är verkligen ingen ytlig person, som lägger 100-tals timmar på smink och skönhetsprodukter. Dock anser jag att det är bra att ta hand om sig själv. Att ha hemmaspa är ju bara underbart och det får en att må bra direkt. Om man nu inte orkar med ett helt spa kan man få den där "må-bra-och-jag-tar-hand-om-mig" känslan bara genom att ta hand om sin hy. 

Den senaste tiden har jag nu kombinerat min cliniderm rengöringsmedel med mammas oriflame. Visserligen har det funkat bra men jag är ingen storälskare av oriflames krämer eller för mycket antiagingkrämer (även om mammas kräm bara är fuktkräm) sen är det inte bra att blanda olika märken. Nu har jag dock tagit mig i kragen och låtit skämma bort min hy lite. Eftersom jag är en sådan person som med stor förtjusning i ögonen anser att naturliga produkter är bäst har jag nu fått upp ögonen för NATUVIVE, en hudvårdserie med extrakt från naturen. Produkterna säljs bara på apoteket och jag har köpt den med mandelojla för torr hy. Har bara använt de i 2 dagar men det känns bra än så länge, har åtminstonde fått den lilla extra "spa (mår bra) känslan" som vi alla söker efter...tjingeling


"Lämnad i väntan"

Skissade lite häromdagen och detta blev resultatet. Har inte bestämt något definitivt namn än men det lutar åt 
"lämnad i väntan"



Låt dig inspireras!

Det finns inget finare än halsband gjorda av barn. De har ingen logik när de lägger pärlor och tänker varken på vilken färg de sätter på, vilken ordning de kommer i eller hur de matchar. De är så lekfulla! Så varför inte inspireras av denna lekfullheten och gör egna halsband och armband, som jag!


Pärlorna är köpta på Systrarna Grene för 13 kr/burk, om ni vill ha just dessa pärlorna. 
Tjingeling!

Vilket bröllop!

Wow vilket bröllop! 300 gäster, 8 olika rätter och en monstertårta till det. Blandningen var också märkbar då ena halvan att borden bestod av asiater och andra halvan av araber och svenskar, med andra ord, ett multikulturelt bröllop. Kan inte påstå att jag inte fick någon motion, för gå fram och tillbaka var det enda jag gjorde hela kvällen. Den stora lokalen var underbart deckorerad men blommor och ballonger och pga av värmen gick isen och vattnet åt som smör i solen.

I slutet av kvällen hade jag otrolig ont i fötterna och det enda kah ville var att åka hem och duscha. Förstår nu hur min älskling har det varje dag då han jobbar på burger king, förutom att han har 30 min lunch. Har lovat honom fotmassage nästa gång han jobbar, något han själv är väldigt glad över^^

Tjingeling!

Vad var det jag sa?

Godmorgon, godmorgon antar atta de flesta har vaknat nu, förutom kanske en och en annan som varit ute och festat. Själv var jag på knytkalas hos grannen igår, supermysigt. Har bott här hela mitt liv men har verkligen sämst koll på mina grannar. Nu var inte alla grannar men fick i alla fall en liten inblick i var de bodde (sa ju att jag hade dålig koll). Festen hölls hos min granne Lisa som är konstnär så ni kan förstå hur mina ögon lyste när jag gick in i hennes workshop, wow! Överallt hänger hennes skapelser och jag är bara så farcinerad. Bara av att gå in där märkte jag hur dålig min bildlärarepå gymnasiet var. Tro mig det är mycket jag missat vilket är synd eftersom skapande kan vara så kul när man får testa på allt möjligt...

Idag ska jag jobba på ett bröllop så antar att jag måste börja aktivera mig lite. Min syster är redan här och jag antar att hon just i skrivande stund suckar och tänker vilken datanörd till syster hon har och nu komemr hon upp, vad var det jag sa...?

Tjingeling!

RSS 2.0