Ungsbakat
Har precis smakat de nya ungsbakade chipsen med sourcream och sweet chilli. Ska jag vara ärligt?? Friterat är godast! Visst är smaken god, vilket gör att man fortsätter äta men man saknar liksom det där flottiga. jag menar, är det fest så är det fest...varför börja bli nyttig nmör vi slänger i oss alkohol och en massa godis...om man nu bestämt sig för att äta en påse chips har man redan valt att vara lite onyttig...det är som att köpa en plusmeny på Mcdonalds och välja cola light...det funkar liksom inte! Så nu vet ni, om ni funderar på att lägga 20 kr på någon chips, släng ut det på de flottigaste (påsen är dessutom större) ^^
Kommentarer
Postat av: Ninita
Den stora frågan är: Är dem godare än low-fat chipsen eller inte?
Postat av: Emily
Jag vet inte, har inte smakat dem...men upptäckte att ungsbakade chips inte ens består av ren potatis...det är potatispulver så har de gjort en deg som de kavlat ut och bakat i ugnen...vad är det för värld vi lever i...vi gör inte ens chips av äkta potatis! Det är pulver, lite E ämnen och vatten...det är ju pinsamt att säga att vi har så bra mat i Sverige...vi kan ju inte ens laga äkta ungsbakade chips!
Men tillbaka till frågan (sorry svävade ut lite) de smakar gott, man saknar bara det flottiga...har ju som sagt inte smakat de andra...du får helt enkelt testa =)
Trackback